Judecătorul Toni Greblă, urmărit penal pentru trafic de influenţă, a vorbit, în exclusivitate pentru PSnews.ro, despre demisia de la Curtea Constituțională și planurile sale de viitor.

Întrebat dacă a luat o decizie în legătură cu demisia de la CCR, Toni Greblă a declarat că nu este o hotărâre ușoară, întrucât nu știe prea multe dintre acuzațiile care i se aduc.

„Decizia nu e nici facilă, nici ușoară. E foarte complicată. Deocamdată nici nu știu prea multe dintre acuzațiile care mi se aduc, decât ce știți și dumneavoastră în spațiul public. O să iau o decizie în curând. Nu știu care va fi aceea, dar o voi lua”, a declarat Toni Greblă pentru PSnews.ro.

Totodată, întrebat dacă ia în calcul o revenire în politică, în cazul în care renunță la mandatul de la Curtea Constituțională, Toni Greblă a declarat că dorește să se retragă din viața publică.

„Eu am 40 de ani de activitate. Aveam de gând doar să-mi termin mandatul ăsta pe care îl consideram și așa prea lung și voiam să mă retrag din viața publică de mai multă vreme. Am spus acest lucru și colegilor mei și prietenilor, așa că nu mai am ambiții nici în politică, nici măcar în viața publică. Mi-ajung 25 de ani din 22 decembrie 1989 de la 10:20 până astăzi”, a spus Toni Greblă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.