Omul numărul doi din PNL, Marian Petrache, a vorbit, în exclusivitate pentru PSnews.ro, despre presupusa listă de viitori miniștri ai PNL prezentată de jurnaliștii de RTV.

Acesta a negat informațiile privitoare la componența noului Guvern PNL, declarând că în partid nu s-a discutat, în niciun fel, încă despre nume de miniștri. Marian Petrache a adăugat că prioritar pentru liberali este, în momentul de față, finalizarea programului de guvernare.

„Am văzut toate comentariile făcute pe acea listă de posibili miniștri apărută pe un post de televiziune și vreau să vă spun cu tărie că în partid nu s-a discutat lista guvernamentală. S-a discutat doar programul guvernamental, lucrăm la el, chiar astăzi avem o comisie pe Administrație și Interne. Fiecare comisie dezbate programul de guvernare, îl asamblăm, ca să zic așa, astfel încât pe 28 februarie el să fie gata. Dar niciodată, niciodată nu am discutat posibilă listă de miniștri, nici măcar structura Guvernului. Am tot respectul pentru toate persoanele care au apărut acolo, nu au nicio vină ele, dar nu s-a discutat niciodată așa ceva”, a declarat Marian Petrache pentru PSnews.ro.

Întrebat când ar putea fi gata o astfel de listă de miniștri, Marian Petrache a precizat că se dorește ca dezbaterea principală să fie pe programul de guvernare, și nu pe lista de miniștri.

„Pentru că nu vrem să fie dezbaterea principală pe listă, ci pe programul de guvernare, n-am dat acest termen, dar sunt convins că odată cu finalizarea programului de guvernare,vom discuta și, în primă fază, condițiie pentru a accede la un post guvernamental, și apoi ne vom gândi și la o listă de posibili miniștri”, a mai spus Marian Petrache pentru PSnews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.