La Editura ,,George Tofan” Suceava a apărut „Exerciţii de logică, argumentare şi comunicare. Bacalaureat 2017”, o carte care are drept autori pe lector univ.dr. Eşi Marius-Costel (Universitatea ,,Ştefan cel Mare” Suceava) şi prof. Caulea Ioan (Colegiul Naţional ,,Nicu Gane” Fălticeni).

Este o carte care propune exerciţii şi aplicaţii relevante pentru pregătirea optimă în vederea dobândirii cunoştinţelor necesare obţinerii de rezultate bune şi foarte bune la Examenul de Bacalaureat.

Aşa cum ne anunţă autorii în Prefaţa cărţii, regăsim aici un întreg proces de algoritmizare „standardizată” menită să ofere abordări specifice gândirii umane. Este o carte care propune exerciţii şi aplicaţii relevante pentru pregătirea optimă în vederea dobândirii cunoştinţelor necesare obţinerii de rezultate bune şi foarte bune. De aceea,  – ne spun autorii – în cadrul acestei lucrări, sunt prezentate o serie de rezolvări orientative, perfectibile, care să ofere o imagine de ansamblu a modului în care îşi găsesc soluţii cele mai multe dintre exerciţiile care alcătuiesc întreg conţinutul acesteia.

Este o lucrare elaborată în manieră didactică şi care confirmă nevoia de asimilare a acestei discipline în spaţiul educaţional bucovinean şi nu numai. De asemenea, lucrarea Exerciţii de logică, argumentare şi comunicare. Bacalaureat 2017 este una în interiorul căreia se regăsesc o serie de specificaţii teoretice, sistematizate pentru o mai bună înţelegere a modalităţilor logice de rezolvare a aplicaţiilor şi care îşi propune să vină în sprijinul elevilor şi profesorilor, a celor interesaţi de studiul logicii în genere.

2 Responses

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.