Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava organizează a organizat astăzi, începând cu ora 10:00, un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren, ce urmează a se desfăşura la S.C. Egger Technologia S.R.L. – Instalaţia de Adezivi Rădăuţi.

Tema exerciţiului este „Intervenţia Comitetului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Rădăuţi, împreună cu inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava şi celelalte instituţii cu funcţii de sprijin, pentru salvarea persoanelor şi limitarea efectelor negative produse de un accident tehnologic major, în care sunt implicate substanţe periculoase, urmat de un incendiu la S.C. Egger Technologia – Instalaţia de adezivi Rădăuţi”, se arată în comunicatul ISU Suceava.

Exerciţiul urmăreşte punerea în aplicare a Planului de Urgenţă Externă al obiectivului, precum şi a Planului roşu de intervenţie, verificarea modului de colaborare şi cooperarea cu alte  structuri  cu funcţii de sprijin în gestionarea riscului de incendii şi accidente tehnologice, verificarea fluxului informaţional între structurile implicate în gestionarea situaţiilor create, verificarea modului de rezolvare a situaţiilor create de către şefii sectoarelor de intervenţie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.