Rotaract Club Suceava Bucovina va invită să participaţi la Expoziţia de Pictură în scop caritabil – “În lumea lui, dar nu singur”, care va avea loc, vineri, 29 noiembrie 2013, orele 18:00, la CLUBUL ARTELOR VIZUALE, din incinta SHOPPING CITY Suceava.

Proiectul a pornit din dorinţa de a-l ajuta pe Ianis Eusebiu să lupte cu autismul. Ianis Eusebiu are 4 ani şi 4 luni şi a fost diagnosticat la 3 ani şi 10 luni cu tulburare de spectru autist. Datorită faptului că el este violent şi se autoagresează, la grădiniţă mai merge câte o oră – două, dar doar însoţit.

În cadrul acestui eveniment vor fi expuse câteva lucrări ale unor pictori consacraţi, iar elevii din cadrul Şcolii Generale nr. 9 “Ion Creangă” Suceava  au realizat special pentru acest eveniment, lucrări care au ca tema “Unirea Bucovinei cu România”.

Aceste lucrări vor fi prezentate spre vânzare, cu scopul de a readuce o rază de soare în viaţa lui Ianis Eusebiu. Organizatorii vă mulţumesc şi vă aşteaptă să fiţi alături de Ianis Eusebiu, pentru a-l ajuta să treacă mai uşor prin viaţă.

Evenimentul se va bucura de prezența invitaților speciali Sorin Ursan grafician și tenor, Constantin Ungureanu Box artist plastic, Vasile Siminiuc artist plastic, Iulian Dziubinschi artist plastic, Ioan Bodnar  artist plastic din Cernăuți -Ucraina.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.