Muzeul Bucovinei, Consiliul Județean Suceava și Asociaţia “Gândeşte” – gândește.org  organizează a XIII a ediție a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA , având în acest an tema: Ochii buni disting adevărul de minciună”.

La cea de a XIII-a ediție a expoziției internaționale s-au înscris în concurs 288 de caricaturiști cu 965 de caricaturi, din 55 de tări. Chiar de la început, de la primele ediții, această competiție a crescut atât în numărul de participanți cât și în calitatea lucrărilor trimise, fiind popularizată de multe site-uri de specialitate din lume.

FECO a apreciat evenimentul de la Suceava.

Juriul expoziției:

Mihai Pinzarul Pim – caricaturist

George Licurici – caricaturist

Ovidiu Ambrozie Borta BOA – caricaturist,

împreună cu reprezentanţii asociaţiei « Gândeşte », au selectat caricaturile pentru expoziția Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMANIA, precum și lucrările premiate din acest an.

Reamintim că premiile sunt:

  • Premiul I – 500 € + diploma + medalia de aur
  • Premiul II – 300 € + diplomă
  • Premiul III – 100 € + diploma
  • Mențiune – diploma + medalie
  • Mențiune – diploma + medalie
  • Mențiune – diploma + medalie

și vor fi făcute publice la deschiderea oficială a expoziției, unde pe lângă caricaturile premiate vor putea fi admirate caricaturile nominalizate de juriu, precum și lucrările selectate.

Vernisajul expoziției va fi în data de 1 iulie 2019, ora 12, în foaierul Muzeului de Istorie, Muzeul Bucovinei, Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.