Muzeul Bucovinei, Consiliul Județean Suceava și Asociaţia “Gândeşte” – gândește.org organizează a XII a ediție a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA , având în acest an tema : Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu!”

 Vernisajul expoziției va fi în data de 14 iunie 2018, ora 11, în foaierul Muzeului de Istorie, Muzeul Bucovinei.

La cea de a XII- a ediție a expoziției internaționale s-au înscris în concurs 270 de caricaturiști cu 881 de caricaturi, din 55 de țări. Chiar de la început, de la primele ediții, această competiție a crescut atât în numărul de participanți cât și în calitatea lucrărilor trimise, fiind popularizată de multe site-uri de specialitate din lume.

FECO a apreciat evenimentul de la Suceava.

Juriul expoziției :

Mihai Pînzarul Pim – caricaturist

George Licurici – caricaturist

Ovidiu Ambrozie Bortă BOA – caricaturist, împreună cu reprezentanţii asociaţiei « Gândeşte », au selectat caricaturile pentru expoziția Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMANIA, precum și lucrările premiate din acest an.

Reamintim că premiile sunt:

  • Premiul I – 500 € + diploma + medalia de aur
  • Premiul II   – 300 € + diplomă
  • Premiul III – 100 € + diplomă
  • Mențiune – diplomă + medalii
  • Mențiune – diplomă + medalii
  • Mențiune – diplomă + medalii

și vor fi făcute publice la deschiderea oficială a expoziției, unde pe lângă caricaturile premiate vor putea fi admirate caricaturile nominalizate de juriu, precum și lucrările selectate.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.