Muzeul Bucovinei, Asociaţia „Gândeşte” – gandeste.org şi Consiliul Judeţean Suceava organizează a X-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA, având în acest an tema – NEW WORLD ORDER.

afis expozitie caricatura 2016La cea de a X-a ediţie a expoziţiei internaţionale s-au înscris în concurs 255 de caricaturişti cu 848 de caricaturi, din 53 de tari.

Pentru că expoziţia împlineşte în acest an 10 ani de la înfiinţare, a dat testul de maturitate propriu doar unui eveniment serios din punct de vedere al participării şi organizării. Chiar de la început, de la primele ediţii, această competiţie a crescut în numărul de participanţi, fiind popularizată de multe site-uri de specialitate din lume. Nu demult FECO a apreciat evenimentul de la Suceava cu două margarete (din trei).

Juriul expoziţiei: Mihai Pânzarul Pim – caricaturist, George Licurici – caricaturist, Ovidiu Ambrozie Borta BOA – caricaturist, împreună cu reprezentanţii asociaţiei «Gândeşte», au stabilit caricaturile pentru expoziţia Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMÂNIA, precum şi lucrările premiate din acest an.

Reamintim că premiile sunt: Premiul I  – 500 € + diplomă + medalia de aur,  Premiul II   – 300 € + diplomă, Premiul III – 100 € + diplomă  –    Menţiune  – diplomă + medalii.

Premiile vor fi făcute publice la deschiderea oficială a expoziţiei unde, pe lângă caricaturile premiate, vor putea fi admirate caricaturile nominalizate de juriu precum şi lucrările selectate, în data de 1 iulie 2016, ora 12:00 , la Muzeul Științelor Naturii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.