EXPOZIȚIE ACVATICĂ, în premieră la Shopping City SuceavaShopping City Suceava aduce în oraş o nouă expoziție pentru iubitorii de animale și viețuitoare deosebite. În perioada 10-19 iunie 2016, vino să descoperi fascinanta lume acvatică!

Expoziție acvatică

Te așteaptă o expoziție cu peste 20 de specii de pești oceanici și exotici, frumuseți acvatice impresionante, numeroase specii de corali și nevertebrate, faună marină și de apă dulce, precum și reptile de apă sau specii diferite de broaște țestoase de apă. Expoziția este împărțită în două secțiuni cu tematică diferită, găzduind acvarii cu apă oceanică, dar și acvarii cu floră și faună de apă dulce, cu viețuitoare impresionante prin formă, coloristică și dimensiune.

În acvariile cu apă oceanică, vizitatorii pot admira murena mediteraneană, anghila conger, pești chirurg, pești clown, pești „domnișoară cu trenă galbenă”, dar și numeroase specii de corali și nevertebrate marine. În secțiunea cu apă dulce veți găsi faimoșii piranha ai râului Amazon, scalari, peștele papagal, salamandra mexicană, peștele dragon, ciclidele africane ale Lacului Malawi și multe alte specii spectaculoase de pești. O atracție importantă a expoziției vor fi și reptilele de apă: tegu argentinian și varanus salvator, dar și câteva exemplare remarcabile de șerpi. În plus, cei mici vor putea cunoaște în realitate îndrăgitele personaje din desenele animate „Finding Nemo” și „Finding Dory”: peștele clown și peștele chirurg.

Expoziția este organizată în colaborare cu Dorin Șoimaru, un mare iubitor de animale, care adăpostește circa 400 de exemplare de animale exotice la „Colțul Zoologic” din Ilișești. Deși este privată, Grădina Zoologică Șoimaru se bucură de prezența a sute de animale, multe dintre ele exotice și neobișnuite, din America Centrală, America de Sud, Europa, Africa sau Australia.

Expoziția acvatică poate fi vizitată, zilnic, între orele 09:00 – 21:00, în incinta Shopping City Suceava. Intrarea este liberă pentru toți vizitatorii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.