Exprimă-ţi fericirea, este în mâinile tale! – un nou eveniment Toastmasters Suceava, de această dată împreună cu Institutul pentru Fericire.

Evenimentul va avea loc miercuri, 26 martie, de la orele 18:30, în Librăria Cărturești din Iulius Mall Suceava. We are HAPPY in Toastmasters Suceava! Veți vedea acest lucru în clipul dedicat acestui eveniment, un clip în viziunea noastră a melodiei “Happy” a lui Pharell Williams.

Unul din aspectele importante care te ajută să fii fericit, este să îți poți identifica pasiunile. Acest aspect este prezentat într-un colaj de filme documentar: „I AM” și „Finding Joe”, prezentate de către Asociația Inițiativa pentru Fericire.

De asemenea, așa cum v-am obișnuit, cinci speakeri Toastmasters Suceava vă vor îndemna la FERICIRE prin discursurile lor:
– Liza Livan – Mulţumirea, calea spre fericire
– Răzvan Coman – Fericire pe pâine
– Ioana Prună – Banii sau Fericirea?
– Ștefan Ivan Țugui – Meditaţia şi Fericirea
– Cristina Onofrei – În căutarea Fericirii

Evenimentul va fi moderat de către Andrei Valaşciuc, câștigătorul locului I al Concursului Internațional Toastmasters din Moldova, secțiunea Discursuri pregătite.

Intrarea liberă!

Clubul Toastmasters Suceava este primul și singurul club de public speaking şi leadership din Suceava, afiliat organizaţiei Toastmasters International.

Institutul pentru Fericire este locul de întâlnire al oamenilor care vor să descopere cum pot fi fericiți, care vor să se creeze în jurul acestuia o comunitate de oameni autentici, cu o gândire pozitivă. Acesta este prezent în Suceava prin Carmen Fediuc, ambasador al Fericirii pe zona Moldovei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.