Pe trei străzi cu balast din municipiul Suceava – Câmpului, Mitocelului şi Aleea Dumbrăvii, vor putea fi demarate, începând de săptămâna aceasta, lucrările de turnare a covorului asfaltic.

Reprezentanţii firmei Pfeiffer au anunţat, la comandamentul de ieri dimineaţă, gestionat de viceprimarul Ovidiu Doroftei, că din cele 29 de străzi pe care au deschis şantier, pe 27 de străzi se lucrează efectiv.

Conform afirmaţiilor acestora, lucrările de extindere a reţelelor de apă şi canalizare au fost finalizate pe străzile Câmpului şi Mitocelului, urmând ca în foarte scurt timp să poată fi predată către Primăria Suceava şi strada Dumbrăvii.

Pfeiffer nu are de turnat asfalt pe zonele afectate de săpături, ci doar să compacteze pământul şi să pună balast, asfaltarea celor trei străzi fiind prinsă într-un alt proiect, care ar fi trebuit să se încheie anul trecut.

Proiectul de POS Mediu are ca scop extinderea reţelelor de apă pe o lungime de 31,3 km şi iar reabilitarea reţelelor de apă pe o lungime de 25, 3 km. Durata de desfăşurare a proiectului este de 30 de luni de la începerea lucrărilor.

DSCF3135 DSCF3144

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.