Obține online ortofotoplanul pentru viitoarele tale proiecte

Extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan este la un click distanță! Îl poți obține online, fără să mai pierzi timp la ghișee, fără să mai aștepți primirea lui prin poștă sau să te deplasezi pentru a-l ridica de la instituție.

Comandă online extras plan ortofotoplan și pune bazele proiectelor tale! Ai nevoie de un extras de plan cadastral pe ortofotoplan atunci când este necesară imaginea aeriană a imobilului sau a terenului deținut. Acesta este o reprezentare grafică a imobilului sau a terenului, cât și a vecinătăților acestuia. Fiecare extras conține și actualizările evidențiate. Într-un ortofotoplan sunt incluse detalii despre dimensiunea imobilului sau a terenului, despre forma sa, laturile, diferențele de nivel, cât și construcțiile vecine.

Obținerea unui extras de plan de acest tip este mai simplă ca niciodată!

Online poate fi solicitată pe site-ul Ortofotoplan.ro. Sistemul de generare a extraselor este unul automat, iar din acest motiv toate datele furnizate trebuie să fie corecte. Documentul emis este acceptat de către toate instituțiile statului, așadar nu trebuie să îți faci griji în legătură cu valabilitatea sa.

Comandarea unui extras de plan cadastral pe ortofotoplan trebuie efectuată cunoscând toate detaliile. Va trebui să introduci pe site numărul cărții funciare pentru care se solicită extrasul, imobilul trebuie să fie de tip teren și să dispună de o reprezentare grafică. Se completează detaliile de la formularul de comandă, iar mai apoi se introduc datele de facturare. În cel mai scurt timp vei primi extrasul la adresa de e-mail transmisă.

Portalul este unul sigur și oferă preț fix, rapiditate și servicii autorizate. Prețul plătit include și taxa corespunzătoare emiterii documentului, iar acesta va ajunge prin poșta electronică fără alte costuri suplimentare. În acest mediu vei economisi foarte mult timp pe care în mod normal îl pierdeai la ghișeu. Extrasul de plan cadastral ortofotoplan se poate comanda online, fără să te deplasezi de acasă sau de la birou.

Peste 10.000 de extrase eliberate, peste 5.000 de clienți mulțumiți!

Cifrele arată cu siguranță seriozitatea și promptitudinea portalului ortofotoplan.ro. Vei beneficia de un mediu plăcut vizual, opțiuni ușor de folosit și rapiditatea eliberării extrasului de care ai nevoie. Nu mai trebuie să amâni construcția imobilului, intabularea sau orice altă modificare a terenului de care dispui. Online obții tot ce ai nevoie pentru proiectele tale, în materie de extrase.

Prețurile mici reprezintă un real avantaj al fiecărui client. În plus, după primul extras vei avea parte de un preț mai mic la al doilea. Toate aceste avantaje pot fi descoperite și pe site, acolo unde poți introduce informațiile necesare descărcării extrasului. Dacă ai dubii privind serviciile autorizate, poți verifica oricând datele înscrise pe documentele eliberate pe site-ul oficial ANCPI.

Pentru alte detalii, nelămuriri sau întrebări ai posibilitatea de a discuta cu unul dintre reprezentanți. Acest lucru se poate face la numărul de telefon afișat pe site sau la adresa de e-mail contact@extrascfonline.ro@gmail.ro. În cel mai scurt timp vei primi toate informațiile de care ai nevoie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.