Dan Barna, președintele USR, a ajuns din nou ținta ironiilor pe rețelele de socializare, după ce a postat un video în care se preface că lucrează la laptop. În imaginile postate se poate observa cum Barna mimează că scrie un document la laptop.

Internauții nu l-au lăsat netaxat, iar mai multe meme-uri au început să inunde rețele de socializare.

Vă prezentăm și noi mai jos o parte dintre ele:

 

Imediat după apariția meme-urilor, Barna a reacţionat și a explicat că a fost vorba de „un gest reflex de concentrare asupra mesajului” pe care urma să îl transmită şi a adăugat că apreciază o glumă bună.

„Un pic de haz în vremuri de necaz.  S-a răspândit pe net o secvenţă în care apar pentru două secunde apăsând pe lângă tastatura laptop-ului din faţa mea, în maniera pianistă. A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu.

  Dacă renunţăm la capacitatea de umor şi autoironie ne pierdem spiritul. Sunt primul care râde la meme-urile care apar inevitabil din astfel de situaţii. Cu atât mai mult când le provoc. 

Până acum cel mai prompt şi adaptat cu vremurile e cel al mai vechiului meu amic Deiu Stanciu”, a transmis Dan Barna, publicând o glumă video pe seama acestuia.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.