Fabian Irimie, tânărul motociclist accidentat de un autoturism care nu i-a acordat prioritate luni, 7 septembrie, pe DJ 208A – strada Sucevei din comuna Bosanci, are nevoie de sânge.

Acesta trebuie operat urgent și are nevoie de sânge grupa A2 pozitiv.

„Câteodată este de vină oboseala, câteodată viteza, neatenția sau imprudența, însă toate acestea pot duce la accidente al căror final nu este niciodată unul fericit.
Din păcate, Fabian Irimie, un tânăr de 20 ani, student la arhitectură a avut un accident cu motocicleta pe care o conducea, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism, luni 7 septembrie, la Bosanci, în județul Suceava. Cauzele accidentului se cercetează, însa ca urmare a acestui eveniment Fabian trebuie operat urgent și are nevoie de sânge grupa A2 pozitiv.
Facem un apel către toți cei care sunt apți pentru a dona să se prezinte la cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină pentru a dona pentru Fabian Irimie.
Orice grupă de sânge este binevenită, stocurile sunt la cote de avarii și în fiecare moment cineva are nevoie de acest element vital vieții.
Nu stați pe gânduri! Puteți salva o viață!
Spitalele din România și pacienții lor au nevoie de voi!!!”, este mesajul transmis de organizația Sânge pentru România.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.