Pentru că ziariştii ziarişti de la SuceavaLIVE au fost jegos asaltaţi, cu invective şi cretinisme, de către diferiți coțcari din umbră și mardeiaşi ai clanului Drăgușanul, clan mafiot de culturnici fără personalitate și valoare (nici măcar locală, de cartier), clan păstorit de o familie cu același nume ce se termină în NUL (zero) și despre care nici nu auzise mai mult de 0,01% din populația județului până prin 2015, am hotărât să clarificăm anumite aspecte din activitatea de mirosit imposturi, respectiv de jurnaliști.

   Când ne refeream la 0,1% vorbeam despre circa 70-100 de persoane, care, se cred ei, mari slujitori ai culturii bucovinene, dar și unii beneficiari ai acestora (o să vă spunem într-un alt material despre cine este vorba!), toți la un loc formând „nucleul dur” al pseudo-elitei din Bucovina, sfatul înțelepților, precum zic ei.

  În realitate, ăștia cu „NUL” la urmă, doar toți sunt din clanul NUL, nu sunt decât niște epave eșuate ale traseismului politico-cultural, hoți de cuvinte, gonaci electorali și în general foști căței-șomeri ai nimănui, buni tare de gură, și care și-au găsit, în sfârșit, la maturitatea lor deplină, un stăpân pentru care să latre și să lupte, doar cu cuvintele bineînțeles, atâta timp cât baronul le pune salariul fix pe masă, plus ceva onorarii variabile, și îi parașutează de la cantina socială la stabilitatea și bunul trai de la cea mai mare instituție de incultură din județ, Centrul Cultural Bucovina.  

   Ulterior, culturnicii impostori ajung să se creadă și înfăptuitori, adică creatori a ceva ieșit din comun pentru noi, restul mulțimii de proști, deși golanii bugetofagi nu-și fac decât atribuțiile de care sunt ținuți prin fișa postului de funcționărași ai statului român și pentru care sunt remunerați lună de lună. În rest, excelează doar în formații lăutărești, nunți, botezuri, evenimente sătești, prezentări, lansări, combinații, pogo, chiolhanuri și ceva ieșiri penibile prin mass-media disperată după mălai. 

   Nu mai spunem că, odată cu trecerea timpului crește și vechimea în instituție, așa că excrocii culturali încep să emită pretenții de intelectuali și emit judecăți de o fabuloasă valoare în toate domeniile: cultural, juridic, economic, afaceri, politic, culinar, prostituție, etc.

  Însă, dintre toți, Ion Drăgușanul, vocalist dur, fost MERCENAR DE PRESĂ, a fost singurul care s-a apucat să dea cu bota publică a discreditării GROSOLANE în elita suceveană adevărată, dar cei drept, nu de capul lui! Pentru că a fost vârful de lance și exponentul public al unui grup infracțional organizat, ne-am oprit în acest moment asupra acestui individ fără creier, doar cu mult craniu, urmând ca, la nevoie, după posibilități, în apropierea vârstei de pensionare, să-i ancorăm la realitate și la modalitatea lor mizerabilă de a-și trăi existența și pe alți destrăbălați penali ai famigliei de ticăloși în ale scrisului bucovinean, tocmai pentru a nu rămâne în eternitate altfel decât ceea ce au fost în realitate.

Sunt un JOKER, printre cărți!

   În timp ce 75% din viața, cariera și opera scriitorului-impostor Ion Drăgușanul este falsificată, stăpânul și protectorul acestui veșnic sclav al personajelor de la butoane, președintele Gheorghe Flutur, tace și se ascunde după câțiva specialiști ai CJ Suceava, emanând, în același timp, prin toți porii, doar putere, multă diplomație, mult respect, necunoașterea subiectelor mărunte acum pentru el (pădurile, mediu, cultura, gropile ecologice, etc), multe multe zâmbete și mai multe autostrăzi aeriene și terestre.
   În acest studiu de caz ne vom opri asupra a 4 materiale, alese la întâmplare, din memoriile, unele chiar recente, lui Ion Drăgușanul, ce urmează, intuim deja, a fi publicate pe banii CJ Suceava. 
    Vrem să înțelegem de unde are atâta avere și valoare universală un fost elev de notele 1-6 (profil real), cu 12 clase primare, ce a excelat doar ca vagabond la școala vieții libere, fiind muncitor necalificat – turnător la Uzinele Vulcan din București, sufleor la un teatru desființat din Suceava și referent (deci, tot necalificat) în cultura bucovineană a lui Gheorghe Flutur, plătit nesimțit pe fluturași și stat de plată, dar și, împreună cu odrasla-i drogată, prin intermediul unor barosane contracte de prestări-servicii și contracte de drepturi de autor, abuziv încheiate, prin deconturi fictive, prin licitații contrafăcute pentru decontarea anumitor bunuri și servicii și, nu în ultimul rând, prin intermediul asociațiilor culturale pe care le stăpânește de facto tot Ion Drăgușanul: Bucovina Viitoare și Asociația Zicălașii. 
    
   Nimeni, dar nimeni, nu are nimic de reproșat evenimentelor culturale care sunt necesare, oportune și aproape ireproșabil derulate de CJ Suceava, proprietarii, finanțatorii și organizatorii neștiuți, dar REALI ai acțiunilor culturale ASUMATE și FURATE, pe persoană fizică, de impostorul Ion Drăgușanul.
   Nimeni nu reproșează absolut nimic ARTIȘTILOR, VOLUNTARILOR și celorlalți SALARIAȚI onești implicați, de un bun simț și o dăruire extraordinară, care chiar au făcut sacrificii pentru, spre exemplu, festivalul Bucovina Rock Castle sau minunea intitulată Zicălașii: artistul Sorin Filip, istoricul Emil Ursu, profesorul Doru Popovici, deosebiții muzicieni Mihnea Blidariu, Răzvan Mitoceanu, Petru Oloieru, Narcis Rotaru, Ionuț Chitic și Adrian Pulpă, sau alte persoane oneste, și de mare caracter, din Centrul Cultural Bucovina și Consiliul Județean Suceava care au contribuit la fel de mult, sau chiar mai mult decât impostorul Drăgușanul, la aceste proiecte cultural-artistice, salariați pe care cititorii nu îi cunosc, dar pe care îi vom aduce, încet, în lumină, prin ochiul ager al presei. 
    Ion Drăgușanul și odrasla lui penală, Andrei Teodor Drăgușanul, s-au autointitulat abuziv, cu ajutorul presei de casă, a fi deținătorii, organizatorii și directorii acestor evenimente culturale. Despre acești doi impostori ai drăgușanilor Gâză, și de cei cei protejează, vă vom prezenta din când în când, dovezi de minciună, de fals, uz de fals, abuz în serviciu și conflict de interese, și alte fapte penale privind favorizarea persoanei, șantaj și însușirea de foloase necuvenite.
   În continuare vă supunem atenției dovezi de fals, uz de fals și minciună, tocmai pentru a-i da peste nas postacului impostor Drăgușanul la elucubrațiile scrise de el în ultimele zile. Considerăm și noi că acestea sunt o dovadă încă nerelevantă, dar suficientă în același timp pentru a vedea că individul și-a falsificat până și VIAȚA personală, nu doar OPERA, CARIERA și viața publică. 
   Cu ceva timp în urmă ne întrebam de ce Drăgușanul și-a securizat marea creație-epopee dragusanul.ro, înterzicând descărcarea fotografiilor sale din articole, lăsând doar posibilitatea de a copia textul artistic măsluit. Iată de ce?! pentru că fotografiile sunt și ele corupte-false, nefiind pentru studiul prostimii, fiind doar pentru lauda personală și mincinoasă! Individul este bolnav după… ceea ce n-a fost niciodată!
   Citiți și vă minunați ce povești inventează și născocește impostorul pe site-ul său, unde aflăm în prezența câtor nenumărați erudiți din elita țării și-a dus el umila existență: procurori generali, directori și președinți, spioni celebri, academicieni, mari actori și poeți, amante de carieră pe care le-a refuzat, etc. Adevărul e că-i merge mintea brici la prostii și născoceli, nu degeaba îi critica impostorul, fiindu-le superior, pe naivii care trudeau la poezii ori scenarii de cărți pentru copii!

   Vă rugăm să studiați fotografiile de mai jos, aflate în original pe site-ul www.dragusanul.ro, apoi raportați aceste falsuri ordinare, aceste trucaje  descoperite cu ajutorul unor softuri specializate, la poveștile inventate, întâmplările și întâlnirile cu marii cărturari și erudiți pe care le narează dibaci Drăgușanul în memoriile sale, falsificându-și propria istorie.

Cu actorul Val Lefescu într-un studiou al Televiziunii Române

La Cenaclul Umoriștilor Bucureșteni: primul în stânga- Aristotel Pârvulescu, iar în dreapta, în fața mea, poetul și actorul Arcade Donos, ultimul interpret al Chiriței

București, prieteni dragi: Corneliu Coposu, Ion Rațiu și câți alții

Drăgușanul, copilul nimănui.

Puteți descărca fotografiile noastre, pentru a le mări și pentru a le studia comparativ cu cele de pe site-ul domniei sale.
Sectiunea, la Tu, per Tu, băi, de tip editorial:
   RUȘINE impostorule, rușine Ion Drăgușanul! Nu degeaba îți este frică de ceea ce doar tu numești asasinat civic, în loc de purul adevăr!
   Ai intuit de ce te investigăm, tocmai datorită trucajelor noastre haioase și binișor făcute cu tine, și nu degeaba zilele acestea te ascunzi imoral, ca o victimă, fie în spatele scrierilor cu sentimente profunde ori în spatele familiei tale numeroase de like-eri, fie în spatele unor colegi de liceu care încă te mai creditează ori a beneficiarilor tăi de tipărituri subvenționate, sau fie în spatele comentatorilor tăi manipulabili pe care i-ai impresionat necinstit ani la rând. Acum, publici și dai nadă doar fotografii și mesaje ancestrale cu viitorimea ta – copiii tăi compromiși, dar genii în mintea ta, sau nepoții tăi puri și nevinovați, și nu în ultimul rând te flanchezi cu marea familie a Bucovina Rock Castle ori familia Zicălașilor. Așa se păcălește lumea!
   Publicarea rapoartelor tale de activitate, la urgență, cu realizările sintetizate și centralizate, postate pe toate canalele youtube, facebook, site, etc, pentru posteritate, și iubirea ta veșnică, dar total interesată, pentru Răzvan Mitoceanu, Petru Oloieriu, Narcis Rotariu, Mihnea Blidariu, managerii Emil Ursu, Sorin Filip și Gheorghe Flutur sunt semne clare că ești speriat tare!
   Faci toate acestea pentru a deturna atenția și a avea timp să-ți cureți site-ul de imposturi, de falsuri!? Dar e prea târziu, te deconspiră cei pe care i-ai jignit murdar, curvă de om și rușine națională ce ești!
   Ion Drăgușanul, ești doar 25% din ceea ce spui că ești și înfăptuiești, și asta cu indulgență!
   La tine, aproape 3 din 4 (deci, rămân 25%) fotografii sau recuperări sunt falsificate, trucate, modificate, interpretate, mistificate după bunul tău chef sau interes personal.
   Ești un om mic și bolnav, distrugi oameni, la comanda finanțatorilor tăi, compromițându-i dacă nu-ți cedează șantajelor malefice! Tratează-te sfertodoctule! (25%=un sfert, asta ești tu!, dar și un mare penal! Tot tu ești!)

Ion Dragusanul: CORUPȚIA ucide! PROSTIA ucide! IMPOSTURA ucide!

RUȘINE Gavril Mârza,
RUȘINE Ioan-Cătălin Nechifor,
RUȘINE Gheorghe Flutur
…că ați apreciat și ați protejat asemenea SFERTURI DE OM!
Suntem o țară pe DOS! Bucovina e pe dos! Abia asta poate fi numită Bukowina lui INVERS !
   Sperând că ați înțeles scopul acestor articole, până când DRAGUȘANII vor spune ADEVĂRUL, în ediția de mâine venim cu o altă serie de dovezi, la ora 09,05 dimineață!
   Așteptăm și ca DROGATUL fiu Tulburel, director de festival (că așa zic ei în CV-uri) să-și posteze pe pagina de Facebook sentința DEFINITIVĂ și regretele profunde de consumator de droguri!
   Ceasul ticăie, Maeștrilor! mai simplu nu ar fi… Meșterilor plagiatori și impostori!? Ce vă mai place!…auzi măi, vorbesc între ei numai cu Maestre!
PONT ! luați punctual 🤘 defăimările cu Ion Drăgușanul de pe site-ul SuceavaLIVE și căutați în site-ul www.dragusanul.ro sau modificați numele subiecților din titlurile noastre ori conținutul articolelor PLAGIATE DE NOI după EL MAESTRO IMPOSTORE.
Veți găsi aceleași expresii defăimătoare, aceleași fraze, aceleași insulte și calomnii, identice, dar gratuit înfăptuite de Ion Drăgușanul – Mercenarul Negru al presei și culturii sucevene, în decursul anilor, la adresa altor persoane total nevinovate (vinovații doar sunt prietenii impostorului!), dar șantajate mediatic de excrocul Bucovinei. În general, personajele defăimate de impostor fac parte din elita și intelectualitatea Sucevei și Bucovinei, de la acele momente, formată din: înalți prelați, oameni de cultură, filologi, judecători, procurori, demnitari, doctori, profesori, scriitori, artiști, directori de instituții, politicieni: primari, prefecți, președinți CJ, etc etc.
✔ Eiii, acum se petrece ceva similar, doar că-i veni rândul asasinului Ionică din marea lojă/elită – fără studii, iar toate așa-zisele defăimări ale noastre vor fi probate! Bucovina merită o șansă reală, fără impostori!
✔Dacă nu vă plac astfel de materiale, vă rugăm părăsiți site-ul nostru imediat și nu vă mai stricați calitatea vieții cu noi!
Dacă totuși doriți adevăruri nespuse…
❤ Moto: Fiți cu ochii pe noi, pentru că noi vi-i deschidem!
Articol preluat din Ziarul Ducatul Bukowina click Aici!  https://ducatulbukowina.ro/fabulos-minciunile-si-falsurile-marca-dragusanul-gheorghe-flutur-se-ascunde-in-bukowina-lui-invers/

4 Responses

  1. Milka

    Cam riscant articol. Stie el ceva Spetcu, nu gluma.

    Si totusi .. manjiti un om cu „ciocolata” si creati o drama, dati nume fara nicio jena, si va ascundeti sub initialele G.B.

    Cine este G.B.? De ce nu se semneaza cu numele complet la articol? De ce anume ii e frica?

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.