Miercuri,  12.02.2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza planului de acțiune aprobat de comanda unității și a unor informații existente la nivelul acestui serviciu, au acționat pe raza județului Suceava, ocazie cu care au constatat că:

Calistrat Mihai, de 52 ani, domiciliat în mun. Suceava, oferea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar Suceava, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS” și „NIKE” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 2.000 lei.

Ratoș Dănuț, de 60 ani, domiciliat în mun. Fălticeni, oferea spre comercializare în zona Complexul Comercial Bazar Suceava, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS” și „NIKE”, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 4.750 lei.

Persoanele au fost depistate în flagrant în timp ce ofereau spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la fața locului și s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în ambele cauze fiind întocmite dosare penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.