Sâmbătă, 31 octombrie, pe adresa redacției a fost transmis un comunicat de presă, precum și mai multe fotografii, ce arată  că anumite persoane ar fi transcris, în sediul PMP Suceava, semnăturile de susținere pentru alegerile prezidențiale, de pe alte liste din arhiva partidului, în felul acesta renunțând la a mai ieși în stradă pentru a strânge noi semnături, cum era legal și normal.

 Redăm în continuare informațiile primite:

„Urmare a apariției în spațiul public a mai multor informații cu privire la modul în care Partidul Mișcarea Populară Suceava reușește să strângă într-un timp RECORD mii de semnături, vă atașăm niște fotografii reprezentative.

În imagini puteți observa cum transcriu pmp-iștii suceveni numele susținătorilor, fotografiile fiind din perioada alegerilor PREZIDENȚIALE.

La fel ca și atunci, pentru alegerile parlamentare din acest an, oamenii din PMP Suceava au transcris numele susținătorilor de la alegerile locale de pe listele de la alegerile locale.

Acesta este secretul acestui partid mic care reușește să facă rost de semnături multe într-un timp scurt…

Totodată, se pune întrebarea din dispoziția cărei persoane, cei prezentați mai jos au acționat după cum se vede în imagini și dacă persoanele implicate aveau cunoștință la acel moment de faptul că au comis cel puțin infracțiunea de „fals în înscrisuri sub semnătură privată”, prevăzută și pedepsită de art. 322 Cod Penal?!

Ca să nu mai vorbim de modul în care au fost folosite aceste liste ulterior. Așadar, persistă întrebarea dacă conducerea organizației avea cunoștință de aceste practici, respectiv doamna Sidor-Gâtlan Anca, secretarul general al PMP Suceava și totodată candidat la alegerile parlamentare din decembrie a.c. (așa cum reiese din imagini)?”, se arată în comunicatul transmis. 

 

2 Responses

 1. SuperTzeapa

  Nimic nou. Dovezi tot apari ca treburile nu sunt sfante in PMP. Cineva trebuie sa plece, insa tare tind sa cred ca acel cineva va deveni deputat.

  Ăsta e PMP-ul. Un partid cu “afaceristi”, cu oameni noi, cu “altfel de oameni”. Bine ca unii au incasat comisionul. Buisness is buisness.

  Dar sa nu va mai prind ca imi cereti votul. NU pot vota un partid fatarnic si cu o gaura neagra in partid.

  Voi va ma suportati? Membrii va mai suporta? PMP – partid sucevean de golani, nimic mai mult. Sper sa pierdeti alegerile. Sper sa fiti cercetati. Sper sa se autosesizeze procuratura.

  Nu sunteti chiar cei mai sfinti. Oameni fara caracter, manipulatori, corupti. PMP nu mai este un partid cu oameni cinstiti. Pacar de voi, pareati a fi cu viitor.

  Cum poate sa mai ceara votul Sidor si cu Andronache, stiind ca au facut atatea si atatea in partid, ca au luat ce au luat, au promis ce au promis, si-au batut joc de oameni, pe unii care au lucrat pentru ei nici nu i-a platit … cum pot veni ei sa ceara votul? NESIMTITILOR!!!

  Alungati gasca de golani de la Suceava!

  Răspunde
 2. Mircea

  Nimeni nu le face nimic la hoti! Au ajuns un partid de talhari. Nu mai poti avea incredere in ei. Si-au dat arama pe fata.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.