La 20.03.2021 ora 16.50, un echipaj din cadrul Compartimentului Siguranţă Publică şi Patrulare, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza municipiului Fălticeni, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Armatei spre strada Cloșca din municipiul Fălticeni.  

Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 30 de ani domiciliat în municipiul Fălticeni, iar la controlul efectuat de polițiști, conducătorul auto emana halenă alcoolică și a precizat că nu posedă permis de conducere.

A fost testat cu aparatul |alcooltest rezultând valoarea de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat după care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

La Spitalul Municipal Fălticeni șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unu vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere” și „refuz de recoltare a probei biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”.     

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.