Candidatul PNL pentru Primăria Fălticeni, Ionel Vasiliu, a transmis un mesaj după rezultatele de la alegerile prezidențiale de duminică, 24 noiembrei. Acesta le-a mulțumit tuturor celor care au votat.

Trebuie precizat că Vasiliu a fost felicitat de către conducerea PNL Suceava. „Bravo! Vasiliu ești vedeta acestor alegeri!”, i-a transmis deputatul Ioan Balan. De asemenea, președintele Flutur l-a felicitat pe fălticeneanul ce va candida la alegerile locale de anul viitor. „Vreau să-l felicit pe domnul Vasiliu, protagonistul principal al organizației de acolo”, a spus Flutur.

„Dragi prieteni, am intrat într-o nouă epocă, cea în care cetățenii au votat mai mult decât un președinte, au votat pentru o Românie modernă şi un Fălticeni al „oamenilor”, în care democraţia, independența justiției, integritatea, educația, cultura, performanța şi profesionalismul, tradiționalismul şi autenticitatea și nu în ultimul rând valorile umane sunt protejate și respectate, iar pentru toate acestea țin să vă MULȚUMESC!”, a transmis Ionel Vasiliu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.