Un tânăr român în vârstă de 20 de ani, din județul Suceava, a fost ucis în noaptea de 9 spre 10 martie, într-o statie de metrou din Londra. Principalii suspecți în acest caz sunt alți doi români, care fost deja arestați, relatează presa britanică.

Victima, Florin Pitic, se întorcea însoţit de un prieten dintr-un club românesc din capitala Angliei. Au fost abordați de alți doi români, iar între ei a izbucnit un conflict. Florin a fost bătut, după ce prietenul cu care se afla a fugit.

Agresorii au spus că l-au bătut pe tânăr pentru că era consătean cu un alt tânăr care îi supărase în club. În urma unei lovituri în zona feței, Florin s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de ciment, unde a rămas inconştient într-o baltă de sânge. Când au văzut ce au făcut, cei doi agresori au fugit de la fața locului.

Martorii au chemat ambulanţa, dar Florin a murit la spital.

Agresorii Ciprian Mandachi și Alin Mihai, de 23 de ani, sunt din județul Vaslui și s-au predat Poliţiei londoneze luni dimineaţa, pe 11 martie. Ei au fost reţinuţi sub acuzaţia de omor, conform FOX News, care citează Poliția britanică a Transporturilor.

 

Familia lui Florin vrea dreptate

 

„Sunt devastat. Florin era un băiat bun. Este o tragedie pentru familia noastră. Era muncitor și bun. Vrem dreptate pentru el, așteptăm ca poliția să continue investigațiile”, a spus fratele lui Florin, cu care locuia în Londra, relatează standard.co.uk.

Florin este originar din Vicovu de Sus și a plecat în Londra în 2017. El lucra în domeniul construcțiilor.

Poliția a lansat un apel la cei care au informații despre acest incident să povestească ce au văzut.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.