O tânără de 22 ani şi copilul acesteia de numai 1 an au fost atacaţi de tatăl copilului cu un topor.

Agenţii Postului de Poliție Horodnicu de Sus au fost sesizați de victima de 22 de ani, cu privire la faptul că un bărbat de 31 de ani, concubinul ei, a agresat-o.

În urma cercetărilor întreprinse în cauză, polițiștii au stabilit că în seara zilei de 22 iulie, în jurul orei 23.00, bărbatul a revenit la domiciliu aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, iar pe fondul unor discuții în contradictoriu, a devenit agresiv și folosindu-se de un topor, i-a aplicat reclamantei mai multe lovituri.

Tânăra se afla la domiciliu împreună cu fiul minor, în vârstă de 1 an, care prezenta și el leziuni, cei doi fiind transportați la Spitalul Municipiului Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma examinării medicale, femeia a fost diagnosticată cu ”plagă contuză mâna dreaptă, multiple leziuni superficiale la diverse niveluri, plagă scalp”, necesitând circa 7-10 zile îngrijiri medicale, iar minorul prezenta o ”echimoză periorbitală ochi stâng, hematom frontal”, necesitând circa 7-10 zile îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, în vederea continuării investigațiilor medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lovire sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.