Joi, 4 februarie 2016, ora 01:10, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Liteni, în timp ce desfăşura activităţi de patrulare pe raza oraşului, a observat două persoane care se deplasau dinspre stadion spre centrul localităţii având bagaje voluminoase.

Când patrula de poliţie s-a apropiat de cei doi, aceștia au abandonat cele două genţi de voiaj pe care le transportau şi au fugit. Procedându-se la urmărirea celor doi, s-a reuşit prinderea şi imobilizarea unui tânăr de 19 ani, din localitate, celălalt bărbat reuşind să fugă. În cele două genţi, polițiștii au găsit un aparat de curăţat sub presiune şi mai multe scule de tâmplărie, în valoare de aproximativ 2000 lei.
Tânărul reținut de către polițiști a declarat că în noaptea de 03/04 februarie 2016 a mers împreună cu fratele său, de 18 ani, la locuinţa unui bărbat din localitate, despre care ştiau că locuieşte în municipiul Suceava, au forţat uşa de la garaj şi geamul termopan şi au sustras bunurile arătate mai sus.
Persoana vătămată a fost contactată de către polițiști și ulterior s-a deplasat la locul faptei şi a recunoscut bunurile găsite ca fiind sustrase de la locuinţa sa.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind extinse şi în alte cauze cu acelaşi mod de operare, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.