În data de 27 și 28 octombrie 2015, Poliția municipiul Suceava, a organizat și desfășurat o amplă acțiune pe raza de competenţă. Scopul acestei acțiuni a fost asigurărea ordinii și liniștii publice, prevenirea evenimentelor rutiere și combaterea faptelor de contrabandă, evaziune fiscală și comerț ilicit.

În cadrul acestei acțiuni, au fost controlate 66 de societăți comerciale și obiective asigurate cu pază, fiind aplicate 97 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 23.840 lei. De asemenea, au mai fost confiscate și bunuri în valoare de 8.307 lei, constând în țigări, alcool, material lemnos. A fost reținut şi un permis de conducere.

Polițiștii au identificat trei localnici și un bărbat din comuna Bosanci care comercializau ţigări şi alcool de provenienţă ucraineană, fără a deţine documente legale, în zonele din Piaţa Centrală și în zona Orizont din municipiul Suceava.

În valoare totală de 3.967 lei, bunurile au fost confiscate, iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional, conform Legii nr.12/1990, modificată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.