Din cauza unei avarii din zona Liceului Mihai Eminescu (Pedagogic) din Suceava, atât liceul, cât și „Blocul groazei” împreună cu blocurile din împrejur, au rămas în continuare fără căldură.

Deși s-au efectuat lucrări în zonă, cei de la Thermonet nu au identificat, până în prezent, avaria.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că a primit acordul de la proprietarii de garaje din zonă și de la cei care au proprietăți private, ca lucrătorii de la Thermonet să încerce să depisteze avaria, chiar dacă au fost nevoiți să spargă din temelia proprietăților private. Cu toate acestea, nu a fost identificată nicio avarie.

„Astăzi, 26 octombrie, ne-am întâlnit cu reprezentanții Thermonet și am convenit să realizăm un plan de ocolire a acestor garaje. Ei vor realiza un deviz în cursul zilei de astăzi pentru a intra cu ea în Consiliul Local Suceava, cu scopul de a face o rectificare bugetară și de a reuși să ocolim acele garaje”, a declarat Ion Lungu.

Primarul a subliniat că dacă proiectul va fi votat în Consiliul Local, în aproximativ zece zile, lucrările ar putea fi finalizate, iar avaria rezolvată.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.