Fără permis, un tânăr din Rădăuți, după ce a stropit doi pietoni, a accidentat intenționat unul dintre aceștia.

În data de 11 aprilie, pe strada Dobrogeanu Gherea din municipiul Rădăuţi, un tânăr de 21 ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în Italia, întrucât carosabilul era acoperit cu apă şi nu a adaptat viteza la condiţiile drum, a stropit cu apă doi pietoni care se deplasau în aceeaşi direcţie de mers, pe acostament. Între conducătorul auto şi pietonul de 42 ani, localnic, a avut loc un schimb de replici, ocazie cu care conducătorul auto l-a ameninţat, continuându-şi ulterior deplasarea.

După ce a parcurs circa 20 de metri, șoferul a întors autoturismul, a pătruns pe acostament, lovindu-l cu intenţie pe pieton, după care a părăsit locul accidentului. Victima a fost condusă la Spitalul municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu „contuzie gambă stângă, hematom gambă stângă”, leziuni pentru care necesită 2-3 zile îngrijiri medicale.

În urma măsurilor întreprinse, conducătorul auto şi autovehiculul implicați în evenimentul rutier, au fost identificaţi pe raza municipiului, cel în cauză fiind condus la sediul poliţiei, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma verificării în baza de date, s-a constatat că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Cercetările continuă pentru comiterea infracţiunilor de lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului, ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni. Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi introducerea în arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.