DRDP Iași a informat că, din nefericire, persoana încarcerată a fost declarată decedată. Traficul este momentan întrerupt pentru măsurători.

Accidentul a avut loc pe DN 17, în afara localității Vatra Dornei, Km 153+650 metri.
Conducătorul auto de 44 ani din Bucuresti, aflat in concediu impreuna cu familia ( sotia si doi copii minori) conducea autoturismul din directia Iacobeni către Vatra Dornei. Ajuns la km 153+650 metri, de pe versantul din partea stângă a direcției de mers, din cauza vântului, s-a rupt un arbore care a căzut pe cupola autoturismului.


Ca urmare a impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerului dreapta față ( soția de 43 de ani din București) si avarierea autoturismului. 

Menționăm că în zonă evenimentului este în vigoare o atenționare de COD PORTOCALIU de vânt puternic până astăzi la orele 21.00, iar rafalele de vânt pot atinge și 55 – 60 km/h. Totodată în cursul nopții intensificările de vânt vor mai persista în zonele montane din regiunea de nord est.

2 Responses

  1. Ioana

    nu era atat de puternic vantul. Copacul a fost uscat si lasat netaiat de cei ce stiu sa fure si sa taie doar brazii si copacii buni.

    Răspunde
  2. Constantin

    Nu e vantul atat de vinovat pe cat sunt cei ce trebuiau sa marcheze copacii putrezi in loc sa-i marcheze pe cei buni si sa le ingroape cioatele in pamant.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.