Duminică, 18 octombrie,  în jurul orei 14.36, Poliția mun. Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire faptul că o femeie este agresată de un bărbat în centrul municipiului Rădăuți.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, S.D., de 51 ani, din mun. Rădăuți, în timp ce se afla cu soția sa, S.M., de 51 ani, în centrul municipiului Rădăuți, a lovit-o cu palmele. Motivul invocat de acesta a fost că este nemulțumit de felul în care soția sa gospodărește locuința comună.

După ce a fost agresată, femeia s-a ascuns pe străzile din mun. Rădăuți pentru aproximativ două ore, fiind identificată apoi într-o anexă a locuinței unde se ascundea de soț.

Întrucât aceasta prezenta urme vizibile de violență la nivelul feței i s-a pus în vedere posibilitatea solicitării unui echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale, lucru cu care aceasta nu a fost de acord. În urma completării formularului a reieșit existenţa riscului iminent asupra vieţii, integrităţii fizice ori asupra libertăţii lui S.M., aceasta solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.