În ziua de 28 februarie a.c., s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, Alina C., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 27 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate în barele de protecție față și spate, precum și în portiere, podul pedalier și în scaunele din față și spate, cantitatea de 1.480 pachete de țigări, marca Kent, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 2.220 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Volkswagen Passat în valoare de aproximativ 9.200 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.