Vineri,  15.05.2020, ora 13.30, politistii Secției 14 Poliție Rurală Vama, au oprit pentru control autovehiculul marca VW Golf7.

  Cu ocazia opririi s-a stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana B. Ofelia de 54 ani din sat și com. Marginea.

Ulterior controlului documentelor, s-a procedat la controlul autovehiculului, ocazie cu care, în portbagajul auto au fost identificate într-o geantă din material textil,mai multe cartușe țigarete marca “PULL”, fără a prezenta marcă fiscală.

Date fiind aspectele constatate, s-a procedat mai apoi la conducerea persoanei și a auto la sediul Secției 14 Poliție Vama, în vederea efectuării unui control amănunțit al auto, ocazie cu care, într-o geantă din material de piele au mai fost identificate 8 cartușe țigarete Ashima, fără marcă fiscală.

  Totodată, fiind continuată activitatea, sub capota autovehiculului au mai fost identificate 14 cartușe țigarete proveniență extracomunitară marca Ashima, fără timbru fiscal.

De asemenea, în interiorul auto, respectiv  în compartimentele pentru depozitare bunuri de sub scaunele din față și sub scaunele din față au mai fost identificate 6 cartușe marca Compliment, 2 cartușe marca Marble și alte 10 marca Marble, identificate separat, precum și 2 cartușe marca Marlboro prejudiciul total ridicându-se la suma de 4080 lei.

În continuare s-a procedat la indisponibilizarea auto marca VW Golf, precum și la confiscarea unui număr total de 6800 bucăți țigarete fără timbru fiscal, acestea fiind predate la Camera de Corpuri Delicte a subunității.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „contrabandă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.