Marți, 21 ianuarie, la ora 09.30, polițiștii S.P.R. 5 Dărmănești au fost sesizați direct de către reprezentanții Compartimentului de Asistență Socială din cadrul Primăriei comunei Dărmănești cu privire la faptul că o femeie de 60 ani, din comuna Dărmănești, nu a mai fost văzută de către vecinii ei din seara zilei de 20 ianuarie și este posibil ca aceasta să fie decedată în locuință.

În urma cercetărilor s-a constatat  că numita C. Emilia locuia singură, fiind văzută ultima dată de către o vecină care i-a adus de mâncare în seara zilei de 20 ianuarie. Organele de poliție au găsit-o pe femeie în stare de inconștiență, corpul acesteia fiind rigid, iar  echipajul de ambulanță din cadrul S.A.J. Suceava a constatat decesul acesteia la ora 10.20.

Cadavrul persoanei decedate se afla în holul locuinței, lângă ușa de acces, în poziția decubit dorsal, iar la verificarea sumară a acestuia nu au fost identificate urme de violență.

Din discuțiile purtate cu rudele și consătenii, reiese faptul că femeia era o înrăită consumatoare de băuturi alcoolice.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea efectuării necropsiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii  de: ,,ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.