Comuna Dorna Candrenilor este una dintre cele mai frumoase comune din județul Suceava, dar care, spun localnicii, n-a mai avut un primar gospodar de după Revoluție. Astfel, deși comuna este una cu potențial, puțini sunt cei care au auzit vorbindu-se des despre ea.

Lucrurile se pare că au început să prindă contur, de o lună, de când localnicii au ales un alt primar, care se pare că s-a pus pe treabă, și n-a ținut cont de cât este ceasul sau de vremea de afară.

Cum era și așteptat, localnicii sunt astăzi plăcut impresionați de hărnicia primarului, și mai ales de comportamentul acestuia în ceea ce privește relația cu cetățenii.

Dănuț Candrea, primarul comunei Dorna Candrenilor

Culic Zoe- Gabriela este de loc din Cluj Napoca, dar își petrece concediile, în fiecare an, în Bucovina, la Dorna Candrenilor. Aceasta a fost impresionată de faptul că, într-un timp atât de scurt, fața comunei s-a schimbat.

„Mă numesc Culic Zoe- Gabriela, locuiesc în Cluj-Napoca, am un cumnat în comuna Dorna Candrenilor, și vin de peste 50 de ani aici. După foarte mult timp, la conducerea acestei comune, a ajuns un om care știe ce înseamnă să faci administrație într-o comună ca aceasta. N-am lipsit nicio vară din această comună, pentru că aici vin de fiecare dată în concediu, însă acum, este pentru prima dată când am văzut că lucrurile se mișcă aici. În sfârșit la conducerea primăriei a ajuns un om care merită cu adevărat. Trebuie să vă spun că, ce a făcut acest om în acest timp scurt de când a fost investit în funcția de primar, celălalt primar nu a făcut în tot mandatul. Dacă până acum puneam gunoiul în mașină și îl duceam unde găseam un tomberon, în drum spre Cluj, acum există coșuri de gunoi, există locuri amenajate unde se poate duce gunoiul, iar primarul este dispus să stea de vorbă cu fiecare cetățean, nu să «mormăie» câteva cuvinte printre ușă. Îi mulțumesc domnului primar, Dănuț Candrea, în numele tuturor cetățenilor din comună, și ne dorim să fie sănătos să continue ce a început”, a declarat pentru SuceavaLive, Gabriela Culic.

 

Primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea, se află la primul mandat, acesta reprezentând la alegerile din 5 iunie Partidul Social Democrat.

Voluntariatul, un pas important în dezvoltarea comunei

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.