Marți, 23 mai, la ora 13:00, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin sesizare directă de către un bărbat din comuna Sadova, cu privire la faptul că Lucica B. a fost găsită decedată în locuința sa din aceeași localitate.

Având în vedere cele de mai sus, lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, constatând că aspectele se confirmă,  Lucica B. în vârstă de 75 de ani fiind identificată într-o cameră cu destinația de dormitor, în locuința sa din comuna Sadova,  întinsă pe pat cu fața în sus, fără a prezenta semne vitale.

Din cercetări a rezultat faptul că femeia locuia singură la domiciliul său, era cunoscută ca o persoană consumatoare de băuturi alcoolice, iar din data de 21.05.2023 nu a mai fost văzută prin localitate, până în momentul în care a fost identificată decedată.

Cadavrul a fost examinat de un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Câmpulung Moldovenesc,  reieșind că decesul a survenit de cca. 48 ore, de la data identificării.

La o examinarea cadavrului s-a constatat că aceasta nu prezenta urme de violență.

Având în vedere cele constatate, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de „uciderea din culpă”,(moartea suspectă) prevăzută și pedepsită de art. 192 alin. (1) din Codul penal.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.