Marți, 30 aprilie 2019, la ora 19.49, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat cu privire la faptul că mama sa, de 73 ani, din comuna Zamostea, a fost victima unui accident rutier.

Potrivit IPJ Suceava, din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 19.00, femeia de 73 de ani din comuna  Zamostea, se deplasa pedestru pe partea dreaptă a D.J. 291 A, pe raza comunei Zamostea, din direcția Zvoriștea – Siret, iar la un moment dat a intenționat să traverseze fără să se asigure, moment în care a fost accidentată ușor de către un autoturism.

Conducătorul autoturismului a oprit, iar în urma discuțiilor purtate cu femeia, aceasta a declarat verbal că nu a suferit leziuni, plecând de la faţa locului fără să anunţe poliţia.

După incident femeia de 73 de ani s-a deplasat la domiciliul său, a avut o discuție cu fiul ei, și întrucât acuza dureri la un picior, acesta a apelat SNUAU 112, sesizând evenimentul.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară afemeii de 73 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru investigaţii suplimentare.

Femeia de 73 de ani a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma investigaţilor s-a stabilit că femeia a fost acroşată de autoturismul condus de către un tânăr de 22 ani, din comuna Ipoteşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă,, și „părăsirea locului accidentului”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.