Duminică, 16 iunie, în jurul orei 18:00, un apel pe 112 anunța că, în orașul Dolhasca, o femeie a intrat în râul Siret și nu mai avea putere să înoate înapoi la mal.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, salvatorii de la Punctul de Lucru Dolhasca, cu echipajul SMURD și autocamionul cu barca pneumatică, s-au deplasat imediat spre locul indicat de martori.
Primii ajunși, au fost pompierii militari de pe ambulanța SMURD. Imediat unul dintre membrii echipajului a sărit în apă și s-a îndreptat spre victimă, care se menținea la suprafață cu ultimele puteri.
A prins-o și a adus-o în siguranță la mal, de unde colegii săi au preluat-o și au transportat-o la ambulanță, acordându-i primul ajutor medical.
Ulterior, femeia în vârstă de 28 de ani, conștientă, cu agitație psihomotorie, a fost transportată la spitalul din Fălticeni pentru investigații suplimentare.

„Pompierul care a sărit în apă și a salvat-o pe tânără n-a vrut să i se facă publică identitatea. Vă spunem doar că îl cheamă Marius și face parte din marea familie a eroilor anonimi”, a transmis ISU „Bucovina Suceava”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.