Moș Nicolae a venit mai devreme pentru câteva zeci de copii, într-o acțiune desfășurată în după-amiaza zilei de marți, 5 decembrie, de Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Suceava. Astfel, zeci de copii părinți și bunici s-au putut bucura de darurile oferite de femeile social democrate, acțiunea desfășurându-se la sediul PSD Suceava.
„M-am implicat și am participat cu drag la această acțiune, mai cu seamă că știam câtă bucurie vor aduce aceste cadouri în sufletele unor copilași ai căror părinți nu-și permit să umple prea mult desaga Moșului.
Alături de colegele din OFSD Suceava, am pus în pungulițele pentru fiecare copil articole de îmbrăcăminte, rechizite pentru școală și, evident, dulciuri și fructe.
Copiii sunt elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Suceava, unde colega noastră, doamna consilier județean Gabriela Mihai, este director, și ne-a ajutat astfel să ajungem cu cadouri la micuții care aveau poate cea mai mare nevoie de ele.
A fost o după-amiază în care în sediul PSD Suceava s-a cântat prima colindă de către copii, părinți și bunici.
Felicitări tuturor colegelor pentru inițiativă și implicare: Adelina Paiu, consilier local și președinta organizației municipale a OFSD Suceava, Gabriela Mihai, consilier județean și director Școala Gimnazială nr. 1 Suceava, Daniela Odeh, director DSP Suceava, Monica Reguș, președintă OFSD Ipotești, Gabriela Cazac și Anca Tronciu, profesoare la Colegiul «Mihai Eminescu» Suceava, Iulia Fuior, consilier local PSD, Monica Moroșan profesoară de limba engleză la școala nr 10, Anca Șic și Ecaterina Foit, profesoare la Colegiul «Dimitrie Cantemir» Suceava și, nu în ultimul rând, Carmen Gîrneț, consilier superior la Casa Județeană de Pensii”, a transmis Larisa Blanari, președinta OFSD Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.