Poliţiştii au reţinut şi au introdus în arestul IPJ Suceava un bărbat pentru săvârşirea unei infracţiuni cu violenţă. Poliţiştii au atras în nenumărate rânduri atenţia că nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă ne natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii, astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată.

Un caz în care poliţiştii, au intervenit cu operativitate şi au dispus măsuri ferme, conform legii, un bărbat fiind reţinut şi introdus în arestul IPJ Suceava, în urma unei altercaţii. La data de 15.08.2015, ora 10.28, o persoană a sesizat prin SNUAU 112 faptul că, un bărbat a fost agresat în timp ce se afla în exteriorul unui complex comercial din municipiul Suceava. Din cercetări, a rezultat că, în dimineaţa de 15.08.2015, persoana vătămată un bărbat de 34 ani, din comuna Vereşti, aflându-se împreună cu soţia sa, au făcut câteva cumpărături într-un supermarket din municipiul Suceava. După ce au ieşit din complexul comercial, în jurul orei 10:25, cei în cauză s-au întâlnit cu un bărbat de 29 ani, din oraşul Salcea, pe care îl cunoşteau, fiind prieteni. Acesta i-a cerut victimei să-l ajute să împingă autoturismul care se defectase, pentru a porni, deplasându-se în parcarea din zona intrării în complexul comercial. În timp ce victima vorbea la telefon cu fratele său, agresorul l-a lovit pe acesta cu un cuter în zona mandibulei stângi, fără ca cei doi să aibă vreo discuţie în contradictoriu, după care autorul a fugit de la faţa locului. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, pentru acordare de îngrijiri de specialitate. În urma măsurilor întreprinse cu operativitate de poliţiştii judiciarişti şi cei din cadrul grupelor Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, care a recunoscut fapta comisă, declarând verbal că l-a agresat pe bărbatul de 34 de ani din gelozie, pe motiv că acesta din urmă ar fi avut o relaţie cu soţia sa. Cauza a fost preluată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava, iar în continuarea cercetărilor, persoana vătămată a fost examinată din punct de vedere medico legal. Agresorul a fost prezentat procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care, în urma probatoriului administrat, a emis pe numele inculpatului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.