În perioada 22-24 iunie 2013, cu ocazia sărbătorii Sânzienelor, Shopping City Suceava găzduieşte o nouă ediţie a Târgului Alimenta Tradiţional.

afis.onlinePe parcursul celor 3 zile, iubitorii de produse tradiţionale vor putea degusta brânză de burduf în coajă de brad, șunculiță țărănească, cotlet haiducesc, telemea cu mărar, cunună bucovineană din muşchi, slăninuţă ţărănească, balmoș, prăjituri de casă, pălincă, mici și multă bere.

De asemenea, dintre produsele tradiționale de carne nu vor lipsi cabanosul, caltaboșii, cârnăciorii de oaie, cârnații ardelenești, cârnații de casă, cârnații tradiționali, cârnații de vită, ceafa afumată, costița afumată, kaiserul, mușchii file, mușchii împletiţi, muschiuleții Montana, slănina afumată, sunculița ţărănească, toba, cârnații tărănești, mușchiuleţul de porc, șunca, șoricii, jambonul tradițional şi pastrama de vită.

Expozanții au pregătit şi o gama variată de brânzeturi – salată de telemea la borcan, caș, urdă, brânză de burduf,  caș afumat, cașcaval, telemea şi brânză de vaci. În plus, cozonacii de casă cu stafide şi rahat, covrigeii sărați cu chimen, ciocolata de casă, salamul de biscuiți, plăcintele,  nuga, dulciurile de casă naturale, tradiţionalele plăcinte “poale în brâu”, prăjiturile de casă, cornulețele cu magiun, torturile, și alte produse de panificație și patiserie le vor face cu ochiul cumpărătorilor.

Totodată, vizitatorii vor putea achiziționa ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, produse bio, pernuțe terapeutice, comprese, săculeți cu plante, suplimente nutritive, condimente bio, produse apicole, dar și  zacuscă ecologică, dulceaţă de trandafiri, de gutui, de afine, de merișoare, de nuci verzi, de agrișe, de cireșe amare şi sirop de brad, de păpădie, de cireșe amare sau căpşuni.

Atmosfera de petrecere va fi întreţinută de renumite formații de muzică, precum și tinere talente ale muzicii populare bucovinene.

Târgul Alimenta Tradițional este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Asociația Produs în Bucovina și Shopping City Suceava.

Programul de vizitare se desfășoară zilnic, între orele 10.00 – 18.00.

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe www.ccisv.ro/traditional

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.