Evenimente inedite se află pe agenda Iulius Mall Suceava pentru zilele următoare. Sfârşitul de săptămână este dedicat folclorului, prin organizarea unui festival al cântecului şi dansului popular şi prin olimpiada meşteşugurilor. Acestora li se adaugă alte acţiuni recreative, pentru cei mari şi cei mici, care să compleze sesiunile de cumpărături.

De vineri până duminică, în perioada 9 -11 mai 2014, parterul Iulius Mall Suceava va fi locul de întâlnire al tuturor celor pasionaţi de obiectele unicat. Peste 20 de expozanţi vor participa la Târgul de Handmade, oferind publicului cele mai frumoase articole lucrate cu măiestrie. Amatorii de bijuterii, accesorii şi decoraţiuni create manual îşi pot îmbogăţi colecţiile cu articole deosebite şi pot admira diferitele tehnici prin care au fost realizate.

Sâmbătă, 10 mai, este timpul folclorului să îi încânte pe clienţi. De la ora 10.oo, la etajul Iulius Mall Suceava se va desfăşura etapa judeţeană a Festivalului Cântecului şi Dansului Popular. Pe scenă vor urca elevi suceveni, dornici să îşi exprime dragostea faţă de tradiţiile autohtone. Artiştii se vor întrece în talentul de a duce mai departe folclorul din Bucovina, prin momente artistice încântătoare de joc şi cântec popular. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Palatul Copiilor şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Tot sâmbătă, Iulius Mall găzduieşte şi Olimpiada Meşteşugurilor Artistice Tradiţionale. Cei mai iscusiţi tineri în artele populare îşi vor expune lucrările inspirate din tradiţiile regiunii. Bucovinenii vor putea admira munca lor la secţiunile olărit, ţesut, brodat, confecţionat podoabe, măşti şi cojoace, sculptură lemn, prelucrare sau decorare metale şi os, confecţionat instrumente muzicale, pictat pe sticlă sau lemn, încondeiat ouă şi împletituri din nuiele.

Pentru prichindei, zilele ce urmează sunt bogate în surprize la Iulius Mall Suceava. Sâmbătă, de la ora 12.00, năzdrăvanii sunt invitaţi la atelierele de creaţie susţinute la KidsLand. De la ora 16.00, cei mici se reîntâlnesc cu îndrăgitul clovn Bobo. Cel mai simpatic prieten al copiilor îi aşteaptă cu jocuri, concursuri, dulciuri şi multe farse haioase.

Sucevenii pot petrece seara de sâmbătă în „Laboratorul de Joacă”. De la ora 17.00, la etajul Iulius Mall Suceava, copiii cu vârste între 7 şi 10 ani şi părinţii lor vor combina jocul cu învăţarea, prin activităţi interactive de timp liber. Evenimentul este organizat în colaborare cu Psychology UniversCity, oferind participanţilor posibilitatea de a cunoaşte metode şi tehnici active de formare şi stimulare a dezvoltării personalităţii.

Duminică este zi cu teatru pentru năzdrăvani. Cei mici sunt invitaţii de onoare la spectacolul „Rumpelstiltskin şi fata morarului”. Întâlnirea cu îndrăgitele personaje are loc la ora 11.00, în zona KidsLand.

Până pe 18 mai, clienţii sunt răsplătiţi pentru pofta lor de shopping cu meniuri pe gustul lor. Zilnic, primii 70 de vizitatori care fac cumpărături de minimum 150 de lei de la brandurile preferate vor fi premiaţi instant cu vouchere pentru a merge la masă, valabile la orice restaurant din Food Court sau la Ristorante Casanova. În plus, primii 100 de clienţi care vor veni la Centrul Info cu bonuri în valoare de minimum 100 de lei vor primi o băutură răcoritoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.