Primăria și Consiliul Local Sucevița organizează, pentru al șaisprezecelea an, Festivalul „Am pornit să colindăm”. Evenimentul va avea loc în ziua de 26 decembrie de la orele 14:00 pe platoul din fața Mănăstirii Sucevița.

Cei prezenți vor putea lua parte la spectacole susținute de către elevii Școlii Gimnaziale „Dimitrie Vatamaniuc” Sucevița, de către grupul de colindători (corul bisericesc) și de către formația „Floare de Mălin”. De asemenea, în fața publicului vor evolua urșii de la Ostra, căiuții de la Hâncești, malanca de la Stroiești, malanca de la Volovăț și colindătorii de la Cricova din Republica Moldova.

Totodată, cei ce vor lua parte la eveniment, vor fi încântați de recitaluri susținute de invitații speciali Călin Brăteanu și Manuela Pohoață.

„În spiritul unei frumoase tradiții creștinești, vă invităm să petreceți alături de invitații noștri câteva momente specifice acestei perioade. Vom fi onorați să vă avem printre noi, de sărbătoarea magică a Crăciunului”, a spus primarul comunei Sucevița, Ioan Pînzar

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.