În perioada 21 – 23 august va avea loc a patra ediţie a Festivalului Bucovina Rock Castle, în cadrul căruia vor performa trupe din SUA, Irlanda, Ucraina, Republica Moldova şi România.

Prin cooptarea trupelor din diverse ţări, organizatorii evenimentului au dorit consolidarea statutului de festival internaţional. Finanţat în cea mai mare parte de Muzeul Bucovinei, muzica rock din cadrul Cetăţii de Scaun a Sucevei a atras tot mai mulţi participanţi de la o ediţie la alta.

La evenimentul organizat în acest an, publicul se va putea bucura de muzica celebrei trupe Nazareth, precum şi de prezenţa şi reprezentaţiile trupelor Dog Eat Dog, Alternosfera, Viţa de Vie, Implant pentru Refuz, The Amsterdams, Luna Amară, Odyssey.

Dog Eat Dog, una dintre trupele de hardcore punk cel mai titrate ale ultimelor două decenii, vine din Statele Unite ale Americii şi este cunoscută pentru melodii ca “No Fronts”, “Who’s the king” sau “If These are good times”.

Preţul unui bilet pentru accesul la eveniment este de 7 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru elevi/studenţi. Accesul în zona de camping va fi gratuit.

Festivalul este organizat de Consiliul Judeţean Suceava, Muzeul Bucovinei şi Centrul Cultural Bucovina. Mai multe detalii despre eveniment, în programul ataşat mai jos.

program bucovina rock castle

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.