Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Film „Câmpulung Film Fest” are loc în perioada 26 – 29 august 2021, la Câmpulung Moldovenesc. Potrivit organizatorilor, pe parcursul celor patru seri, pot fi vizionate pelicule din Austria și Columbia. Filmele vor fi proiectate în curtea Muzeului Arta Lemnului și la fosta piscină a complexului BTT. Totodată, în cadrul ediției de anul acesta se desfășoară și prima ediție a competiției de scurtmetraj românesc „Buzduganul de aur”. 

Astfel, joi, 26 august, cei interesați pot lua parte la CFF Vilage, în timp ce vineri, 27 august, este programată seara de animație europeană la „Bucovina Grand Salon”, acolo unde se difuzează nouă dintre cele mai bune filme din 2021. În aceeași seară, la Hanul Bucovinei are loc petrecerea denumită „Red Carpet Party”. De altfel, sâmbătă, 28 august, pasionații de film pot lua parte la prima ediție a competiției de scurtmetraj românesc „Buzduganul de aur”, în timp ce duminică, 29 august, cei prezenți pot urmări o piesă de teatru.

Costul biletului pentru o seară de festival este de 25 de lei, în timp ce valoarea unui abonament este de 60 de lei.

Trebuie precizat că, în încheierea evenimentului, pe pîrtia „Istrati”, poate fi vizionată gratuit producția românească de mare succes „Tata mută munții”. 

Câmpulung Film Fest este un eveniment cultural anual ce invită pentru fiecare ediție producții din câte două țări: una din Uniunea Europeană și una dinafara ei. Timp de patru zile, festivalul propune publicului proiecții în spații inedite, concerte, expoziții, ateliere pentru tineri, dar și întâlnirea cu tineri regizori din străinătate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.