Primăria Comunei Todirești și Consiliul Local Todirești vă invită duminică, 20 mai, la Festivalul „Laleaua Pestriță”.

Evenimentul va debuta la ora 12:00, cu binecuvântarea care va fi rostită de un sobor de preoți, iar apoi va avea loc decernarea titlurilor de Cetățean de Onoare al comunei Todirești. Pe scena din Todirești vor urca solistele Seserman Diana și Teodora, Ansamblul Școlii Gimnaziale Todirești (instructori profesori: Maria Grigorean și George Morar), Ansamblul „Gelu Constantinescu” (instructor Ileana Grigorean), solistul Nicolae Vieru, Ansamblul „Plaiurile Solonețului” (instructor Ioan Popescu), solistul Alexandru Brădățan, Ansamblul de dansuri „Străjerul” din Cajvana, Fanfara „Tradiția” din Todirești, Ansamblul „Flori de pe Șomuz” din Bunești (instructor Ioan Ștefan), trompetistul Laurențiu Roznovan, solista Daniela Condurache, Fanfara „Crai Bucovinean” și Alessia & Group Dance.

De la ora 21:00 va avea loc „Balul Primăverii”, în acompaniamentului Tarafului Radu Arap din Chișinău și a soliștilor Iulia Hajim și Sergiu Mîțu.

„Festivalul „Laleaua Pestriță” este un eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri și va aduce în comuna noastră nume importante din muzică, precum Daniela Condurache și Alexandru Brădățan. Îi așteptăm pe toți localnicii din comună, și nu numai, să vină să petreacă alături de noi momente de veselie și voie bună”, a transmis primarul comunei Todirești, Vasile Avram.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.