La Talcioc Cultural se va desfăşura, în perioada 19-20 iulie, cea de-a IV-a ediţie a Festivalului MusicFest „Fani Adumitroaie”, aflat sub egida Blues No Mercy.

Festivalul, care constituie un omagiu adus unuia dintre cei mai buni promotori ai blues-ului tradițional acustic din România, este singurul din ţară dedicat unui bluesman și singurul festival de profil din zona Moldovei și Bucovinei. Regalul de blues va fi asigurat în prima seară de Vali „Sir Blues” Răcilă, Raul Kusak, Eugen „Giani” Amarandei, Rareş Totu & MidlifeCrisis, Hanno Höfer (Nightlosers), recitaluri urmate de un amplu jam-session.

În cea de-a doua seară vor concerta Raul Kusak, Berti Barbera, Joe Rusi, Dan Saghin și Claudiu „Nașu” Purcărin. În acest an, MusicFest „Fani Adumitroaie” va beneficia de două prezențe internaționale: chitaristul Joe Rusi (Norvegia) și artistul polivalent Clay Windham (SUA). Deschiderea celor două seri de festival va fi făcută de formaţiile sucevene PEGAS şi KIND OF BURNING.

Organizatorii pun la dispoziţia publicului un abonament în valoare de 60 lei, pentru cele două zile de festival, şi un bilet de 40 lei, pentru o singură zi de festival. Abonamentele și biletele pot fi achiziționate din La Fierărie – Pub Boem și de la Talcioc Cultural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.