Comuna Ciocănești va găzdui în perioada 18-19 august cea de-a XV-a ediție a Festivalului Național al Păstrăvului, organizat de Consiliul Local Ciocănești și Primăria Comunei Ciocănești.

Manifestările din cadrul festivalului vor debuta sâmbătă,18 august, începând cu ora 7:00 atunci când se va da startul primei manșe a concursului de pescuit. Începând cu ora 10:00 se va pleca spre Munții Suhard, iar de la ora 17:00 va avea loc o plimbare cu pluta pe Bistrița Aurie, de la ora 18:00 urmând să se desfășoare a doua parte a concursului de pescuit.
Ziua de duminică va începe cu competiția sportivă „De la hapuc la oină”, de la ora 14 fiind programat un concurs gastronomic, iar de la ora 15 va avea loc premierea participanților la festival.
Tot duminică va avea loc și un spectacol folcloric susținut de Ancuța Corlățan, Ansamblul „Gura Izvorului” din Vatra Moldoviței și Ansamblul „Cetina Călimaniului” din Neagra Șarului.
De la ora 16.45 este programat un concert susținut de celebra trupă 3 SUD EST, imediat după acesta urmând să evolueze Teodora Negrea, Măriuca Verdeș și Călineștenii Țării Maramureșului, Angelica Flutur, Ansamblul „Cetina” din Vama și Ilie Caraș.
Festivalul de la Ciocănești se va încheia cu un foc de tabără.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.