Au mai rămas doar 3 săptămâni până la deschiderea Festivalului de Artă Medievală ce se va desfășura în perioada 14-17 august, la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Municipalitatea este în toiul pregătirilor pentru Festivalul de Artă Medievală „Ştefan cel Mare”, care promite să impresioneze publicul cu noi elemente. Organizatorii evenimentului au hotărât să dezvăluie unele componente organizatorice. Anul acesta, copiii se vor putea distra încercând să descopere o comoară, iar adulții vor avea parte de o experiență ce îi va obliga să supraviețuiască în cetate pe parcursul unei nopți. Marele câștigător va deveni fericitul deținător al unei replici a sabiei domnitorului Ștefan cel Mare.

În cadrul ediției din acest an a festivalului vor avea loc reprezentații teatrale, școli de dans medieval, școli de tir cu arcul și școli de lupte, destinate în mod special copiilor, dar și turniruri ecvestre, un turnir cu cai și salbe de tun și un element neobișnuit unor astfel de reprezentații, spectacole pirotehnice.

Anul acesta, accesul la festival va costa 2 lei pentru copii, elevi și studenți și 7 lei pentru adulți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.