Anul acesta, prichindeii vor fi sărbătoriți la Iulius Mall Suceava nu doar o zi, ci două: pe 1 iunie, de Ziua Copilului, dar și sâmbătă, pe 4 iunie. Cei mici vor fi răsfățați cu activități distractive: Festivalul zmeelor, jocurile copilăriei, concurs de lansare avioane, facepainting, atelier de creație, fotografii amuzante și multe premii.

Iulius Mall Suceava

Miercuri, 1 iunie, Iulius Mall Suceava sărbătorește Ziua Copilului cu un maraton de evenimente care vor oferi motive de bucurie. Petrecerea începe de la ora 14:00, în zona magazinelor pentru copii, cu nenumărate activități antrenante. Prichindeii vor fi invitați de clovnul Bobo să se distreze cu jocurile copilăriei, descoperind astfel farmecul activităților care promovează mișcarea.

Năzdrăvanii cu spirit competițional se pot înscrie la concursul avioanelor de hârtie. Participanții vor fi ajutați să creeze cele mai interesante „aparate de zbor”, pe care le vor lansa, având șansa de a câștiga vouchere la destinațiile de recreere pentru copii din Iulius Mall: Hopa Hopa, Fun Jump, Bucovina Turism Activ și Red Castle.

Micii pasionați de echipamentele de zbor sunt așteptați și la atelierul de creație, unde își vor pune în valoare îndemânarea și creativitate. Sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco, ștrengarii vor decora avioanele în miniatură, realizând mici jucării pe care le vor primi cadou.

Din programul Zilei Copiilor nu puteau lipsi sesiunile de facepaintig, care îi vor transforma pe cei mici în personajele lor preferate, dar și un photo corner, unde sărbătoriții își pot crea amintiri cu un peisaj de poveste, pe care le vor putea descărca de pe pagina de Facebook Iulius Mall. În plus, întreaga zi va fi condimentată cu premii, baloane colorate și surprize dulci, pe care le vor împărți chiar zânele din basme.

Iulius Mall Suceava continuă să îi surprindă pe cei mici și în weekend, atunci când îi așteaptă alte activități amuzante. Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 13:00, esplanada Iulius Mall va găzdui „Festivalul Zmeelor”. Toți copiii prezenți vor primi câte un zmeu, pe care îl vor lansa alături de prieteni. Cursa lor va fi răsplătită cu premii și surprize dulci. Totodată, zona magazinelor pentru copii din Iulius Mall va deveni un spațiu desprins din desene animate, de unde nu vor lipsi clovnul Bobo, Minnie și Mickey Mouse, Sponge Bob, Minionul Kevin și zânele. În plus, continuă sesiunile de jocuri interactive specifice celei mai frumoase vârste. Iar pentru ca toți prichindeii să se bucure din plin de surprizele pregătite, vor fi reluate sesiunile de facepainting și de fotografiere în spațiul special amenajat.

Iulius Mall îi invită pe micii sărbătoriți să se distreze copios de Ziua Copilului și să petreacă primele zile de vară cu activități captivante!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.