Deschinderi, în această dimineaţă, în localitatea Recaş din Timiş, trei bărbaţi şi o femeie fiind acuzaţi de proxenetism. Aceştia ar fi racolat mai multe tinere de la centrul de plasament pentru copii cu dizabilităţi.

Poliţiştii au aflat despre acest caz după ce una dintre fetele abuzate a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a spus că a fost batjocorită.

În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că fata acceptase să întreţină relaţii intime cu un bărbat, dar nu a primit bani de la proxeneţi.

Interlopi săltaţi de DIICOT la Recaş, pentru trafic cu minore

Ofițerii de la combaterea crimei organizate, împreună cu jandarmii au descins la două adrese din Recaș, la doi dintre suspecții din acest dosar.

Ancheta a început după ce, în urmă cu câteva luni, o tânără de la centrul de plasament pentru copii cu dizabilitati a sunat la 112 cerând ajutor, spunând ca a fost violată. Oamenii legii au început cercetările și au stabilit că fata, minoră, acceptase sa întrețină relații intime cu un bărbat dar nu primise bani pentru partida de amor.

Polițiștii au mai aflat ca de fapt, la centrul din Recaș funcționa o adevărată rețea de prostituție condusă de una dintre fetele instituționalizate.

Partide de amor pe ţigări, cosmetice sau dulciuri

Aceasta şi-a convins încă trei colege sa se prostitueze. Clienții erau găsiți de un barbat si alte trei tinere care care făceau parte din gruparea de prostituție și proxenetism.

Fetele plecau din centrul din Recaș fie cu bilet de voie, fie sărind gardul si întrețineau partide de amor in parcurile din oraș, in diferite apartamente sau chiar pe câmp. Potrivit opiniatimisoarei.ro, banii erau luati de proxeneți, ele primind de obicei țigări, cosmetice sau dulciuri

Atunci când una dintre fete a vrut să renunțe la partidele de amor a fost amenințată si chiar lovită. Suspecții vor fi duși la audieri la sediul DIICOT Timisoara.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.