Caz șocant într-o comună din Dolj. O fetiță de numai 7 ani ar fi fost violată de mai multe ori de un bătrân de 83 de ani. Copila şi mama ei ar fi locuit în aceeaşi casă cu bătrânul. Individul a fost reținut. 

Chiar fata este cea care l-a dat în vileag pe agresor și a făcut asta după ce abuzurile s-au repetat. Concret, locuiau împreună cu bătrânul, după ce mama fetei a cumpărat o casă de la acesta în comuna doljeană Gighera. Pentru că încă nu definitivaseră actele de vânzare-cumpărare, octogenarul încă nu se mutase din casa de la țară.

Mama și-a găsit fetița plânsă și speriată

Zilele trecute, au mers la Craiova tocmai pentru a se interesa de acest demers, de vânzarea imobilului respectiv, iar femeia a avut încredere să își lase copila cu bătrânul în casa acestuia din Craiova. Când a ajuns înapoi acasă, și-a găsit fetița plânsă, speriată, iar în scurt timp a reușit să o determine pe cea mică să povestească abuzurile pe care le-a îndurat.

Imediat, mama a sunat la 112, iar polițiștii l-au reținut pe bătrân pentru 24 de ore. Astăzi, el va fi dus în fața magistraților, unde se cerea arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile.

„Ieri, 19 iulie, poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 83 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de viol. La data de 17 iulie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din judeţul Caraş-Severin, cu privire la faptul că fiica sa, de 7 ani, ar fi fost violată de un bărbat de 83 de ani, din municipiul Craiova. În fapt, acesta este bănuit că în zilele de 14 şi 15 iulie a.c., ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra minorei, atât în municipiul Craiova, cât şi în comuna Gighera, aceştia locuind împreună.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj, potrivit observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.