Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, a fost prezent la Siret, la lansarea, în această zonă a județului, a campaniei electorale a actualului președinte al României Klaus Iohannis pentru un nou mandat de șef al statului.

„Am demarat campania electorală pentru prezidențiale începând de sâmbătă, 12 octombrie, a.c., la Suceava, împreună cu colegiul director al Partidului Național Liberal. Astăzi (n.r. luni, 14 octombrie) suntem în zona Siret, unde, pe lângă orașul Siret sunt reprezentanți din 12 localități, care au venit pentru startul de campanie”, a declarat președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a mai declarat că Partidul Național Liberal îl susține, cu argumente solide, pe Klaus Iohannis pentru a fi reales președintele României.

„Este un om care dorește o Românei normală și cred că noi ne dorim cu toții o Românei normală în care instituțiile statului să funcționeze în favoare cetățeanului și asta, garantat, vom face. Klaus Iohannis este garantul construcției autostrăzilor care să lege zona Moldovei de Ardeal și București și cred că asta e cea mai mare durere a noastră”, a adăugat Flutur.

De asemenea, președintele Gheorghe Flutur a subliniat că una dintre prioritățile pe care le are este legată de modernizarea Vămii Siret, întrucât starea în care se află acum nu este una onorantă.

„Dorim modernizarea Vămii Siret, care este o rușine sub guvernarea PSD, poartă de intrare în România și Uniunea Europeană. Nu există becuri când intri în vamă și există niște gropi de parcă ar fi după bombardament. Am cerut-o de nenumărate ori PSD-ului și ministrului de finanțe și, să le fie rușine cum lasă această poartă de intrare în România și în Uniunea Europeană. Cred că Siretul așteaptă modernizarea drumului european E 85 (DN2) fiindcă de la Grănicești nu mai este modernizat”, a declarat președintele Flutur, care a mai adăugat că cel mai important lucru este să fie demarate lucrările la drumul express pe patru benzi Siret-Suceava-Pașcani-București”, a precizat Gheorghe Flutur.

Acesta a subliniat că drumul express este o investiție foarte necesară pentru zona noastră, cum este și cealaltă investiție care să lege Suceava de Cluj și de vestul României.

Flutur a precizat că PNL are de înfăptuit câțiva pași pentru a se ajunge la normalitate, iar primul pas a fost câștigarea alegerilor europarlamentarele.

„PNL este pe primul loc. Avem nevoie de pasul doi și anume Klaus Iohannis președinte, un om care a făcut acolo unde a fost lucruri foarte frumoase. Uitați-vă la Sibiu cum arată. Apoi, a făcut din politica de externe a României ceva de care să ne fie cinste în relația cu Uniunea Europeană și cu Statele Unite ale Americii. Pe politică internă nu l-au lăsat pesediștii, pentru că, în acest domeniu are atribuțiuni limitate. Dar, la rândul lui nu i-a lăsat pe pesediști să-și facă de cap cu justiția, așa cum au vrut ei. De aceea drumul spre normalitate și bunăstare începe de la prezidențiale. Haideți dragi români, dragi suceveni să votați un om care a făcut ceva acolo unde a fost. Un om care este garantul unei țări civilizate și a drumului României spre Uniunea Europeană”, a conchis Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.