Fiica primului ambulanțierului sucevean care a murit din cauza noul coronavirus în România a publicat, , un mesaj sfâșietor despre tatăl ei, precizând că urma să fie ziua lui de naștere.

„Marți, 7 aprilie, am pierdut un om extraordinar din viața mea. Mi-a fost și mamă și tată și cel mai bun prieten, iar acum, din păcate, nu mai e. Mai aveam multe planuri împreună, pe 24 aprilie e ziua lui, iar acum trebuie să îl vizitez din păcate la locul de veci”, a scris fiica lui Cristian Stupiuc.

Acesta a precizat că, probabil, tatăl ei nu s-ar fi putut obișnui să fie numit „erou”.

„Primesc multe mesaje și apeluri, am văzut că e numit erou în media. Cred că nu s-ar fi obișnuit cu titlul ăsta, el e un om modest care nu a vrut să iasă în evidență prea mult. A fost un om corect, cu principii, ura minciuna și și-a dedicat toată viața pentru mine și pentru serviciu. A fost într-adevăr erou, dar e eroul nostru, al familiei și am fi preferat să rămână doar pentru noi erou în viață și să ne bucurăm ca și până acum de fiecare moment.
Am scris aceste rânduri pentru că am fost contactați de presă, însă în momentele astea vrem doar să ne lăsați să îl plângem liniștiți. Cuvintele sunt de prisos acum. Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis fiica lui Cristian Stupiuc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.